Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Моніторинг світового готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання



Кількість сторінок: 

11с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.486.4(100)(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Моніторинг світового готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Чепурда, Є.М. Чернявська ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 11 с.

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві». Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3638
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.