Автор:
Кількість сторінок:
11с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486.4(100)(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни
«Моніторинг світового готельно-ресторанного господарства» для
здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 241
«Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання [Електронний
ресурс] / упоряд.: Г.М. Чепурда, Є.М. Чернявська ; М-во освіти і
науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. –
11 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві». Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3638