Автор:
Кількість сторінок:
10с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023т. – 10 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4208
Анотація:
Викладено методичні рекомендації та вимоги щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4208