Автор:
Кількість сторінок:
367с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.43](075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 242 Туризм усіх форм навчання / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 367 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4398
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Організація ресторанного господарства» містить тридцять чотири лекції, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми. Пропонований конспект лекцій ознайомлює здобувачів вищої освіти з матеріально-технічною базою закладів ресторанного господарства, методами та формами обслуговування споживачів, як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4398