Організація ресторанного господарства: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 242 Туризм усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

367с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.43](075.8)

Бібліографічна картка: 

Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 242 Туризм усіх форм навчання / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 367 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4398

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Організація ресторанного господарства» містить тридцять чотири лекції, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми. Пропонований конспект лекцій ознайомлює здобувачів вищої освіти з матеріально-технічною базою закладів ресторанного господарства, методами та формами обслуговування споживачів, як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4398
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.