Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 242 Туризм усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

20с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.43](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 242 Туризм усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.Г. Бишовець, О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 31 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4400

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Організація ресторанного господарства».
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 242 Туризм усіх форм навчання.

 

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Авторські права: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4400
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.