Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

204с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663:005.591.6](075.8)

Бібліографічна картка: 

Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Електронний ресурс]: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: Н.А. Нагурна, О.Л.Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 204 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4951

Анотація: 

Видання містить інформацію про інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства, класифікацію та характеристику технологічних процесів та виробництв як технологічних систем, інноваційні методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад і властивості готової продукції.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

 

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4951
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.