Автор:
Кількість сторінок:
204с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663:005.591.6](075.8)
Бібліографічна картка:
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Електронний ресурс]: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: Н.А. Нагурна, О.Л.Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 204 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4951
Анотація:
Видання містить інформацію про інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства, класифікацію та характеристику технологічних процесів та виробництв як технологічних систем, інноваційні методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад і властивості готової продукції.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4951