Автор:
Кількість сторінок:
35с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663:604](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Біотехнологічні процеси у технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю. Сухенко, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 35 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4958
Анотація:
Методичні рекомендації до практичних робіт містять основні теми дисципліни «Біотехнологічні процеси у технології продуктів бродіння і виноробства», в кінці кожного практичного заняття подано тести для самоконтролю.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4958