Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

54с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 54 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4964

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми лекцій з дисципліни «Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості», подано вимоги щодо їх виконання та перелік рекомендованої літератури.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4964
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.