Автор:
Кількість сторінок:
10с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів виробництва продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю. Сухенко, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки
України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 10 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4965
Анотація:
Викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Оптимізація технологічних процесів виробництва продуктів бродіння і виноробства», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4965