Технології продуктів бродіння функціонального призначення: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

106с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663(075.8)

Бібліографічна картка: 

Технології продуктів бродіння функціонального призначення [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: І.І. Осипенкова, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 106 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4967

Анотація: 

Видання містить інформацію про новітні технології харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і наведено рекомендації щодо харчування різних верст населення України.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4967
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.