Автор:
Кількість сторінок:
106с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(075.8)
Бібліографічна картка:
Технології продуктів бродіння функціонального призначення [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181
Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: І.І. Осипенкова, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 106 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4967
Анотація:
Видання містить інформацію про новітні технології харчової продукції функціонального призначення. Проаналізовано фактичний стан харчування і наведено рекомендації щодо харчування різних верст населення України.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4967