Інновації в готельно-ресторанному сервісі та туризмі : навчально-методичний посібник



Автор: 

Кількість сторінок: 

354с.

Місце видання: 

Дата: 

Бібліографічна картка: 

Гуцол А. Інновації в готельно-ресторанному сервісі та туризмі [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. / укл. А. Гуцол. – Старобільськ : ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2021. – 354 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5151

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5151

Авторські права: 

ЛНУ ім. Тараса Шевченка
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.