Навчально-методичний посібник з дисципліни «Виробництво алкогольних напоїв: технології і традиції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

248с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.2/.5.01(075.8)

Бібліографічна картка: 

Навчально-методичний посібник з дисципліни «Виробництво алкогольних напоїв: технології і традиції» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Н.А. Нагурна, І.І. Осипенкова, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 248 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5161

Анотація: 

Видання містить інформацію про створення і походження спиртних напоїв, про виноробство в різних країнах, подано класифікацію вин. Надасть необхідну інформацію про сумісність продуктів виноробства з їжею, розповість про найвідоміші виноробні регіони різних країн світу.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5161
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.