Кількість сторінок:
120с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.5:661.72(076.5)
Бібліографічна картка:
Технологія спирту [Електронний ресурс] : лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної та заочної форм навчання / уклад.: Н. А. Нагурна, О. Л. Чепурна, С. І. Яценко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, ЧДТУ. - Черкаси: ЧДТУ, 2012. - 120 с
Анотація:
Лабораторний практикум містить вісім лабораторних робіт з технології спирту (оцінка сировини, ферментних препаратів, продуктів та напівпродуктів процесу бродіння, а також готового продукту - спирту етилового ректифікованого). Наведено теоретичні положення, опис методик і лабораторних установок, оброблення їх результатів, а також контрольні питання для самопідготовки.
Кафедра:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/16