Автор:
Кількість сторінок:
28с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2(07)
Бібліографічна картка:
Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" для студентів ІІІ курсу (6-й семестр) напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. : А. О. Яхтер ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2014. – 28 с.
Анотація:
Видання містить методичні вказівки, вимоги до написання й оформлення контрольної роботи, необхідний для виконання контрольної роботи матеріал, а також питання до семестрового контролю. Для студентів ІІІ курсу (6-й семестр) напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання.
Факультет:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1669