Редактор:
Кількість сторінок:
190с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664:543.5](075.8)
Предметні терміни:
- електронна спектроскопія
- атомна емісійна та адсорбційна спектроскопія
- люмінесцентний аналіз
- рентгеноспектральний метод
- електронна мікроскопія
- хроматографічний метод
- мас-спектроскопія
- термічний метод
- електрохімічний метод
- ультразвуковий метод
- ядерний магнітний резонанс
- електронний парамагнітний резонанс
Бібліографічна картка:
Полумбрик М. О. Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів [Електронний ресурс] : [навч. посіб.] / М. О. Полумбрик , І. І. Осипенкова, Є. О. Котляр ; за ред. О. М. Полумбрика, М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 190 с.
Анотація:
Розглянуто сучасний стан фізико-хімічних методів аналізу складу, функціональних властивостей, харчової цінності і якості природної сировини і харчових продуктів. Призначено для фахівців харчової промисловості, викладачів, аспірантів, магістрантів і студентів, а також широкого загалу читачів, які цікавляться проблемами оцінкиасп якості харчових продуктів і здорового харчування
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2836