Автор:
Кількість сторінок:
32с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
665.1/.3(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія жирів» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. З. В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол.
ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 32 с.
Анотація:
Висвітлено методичні рекомендації щодо виконання лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія жирів», наведено вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології для усіх форм навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3033