Автор:
Кількість сторінок:
22с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни
«Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу» для здобувачів
освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна
справа та 242 Туризм усіх форм навчання [Електронний ресурс] /
упоряд. І.В. Герман ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ.
технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 22 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Економіка туризму та готельноресторанного бізнесу» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм усіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3328