Автор:
Кількість сторінок:
104с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663:604](075.8)
Бібліографічна картка:
Біотехнологічні процеси у технології продуктів бродіння і виноробства [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: В.Ю. Сухенко, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. –
104 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4959
Анотація:
Конспект лекцій містить основні теми дисципліни «Біотехнологічні процеси у технології продуктів бродіння і виноробства», в кінці кожної теми подано питання для
самоконтролю та рекомендована література.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4959