Кількість сторінок:
36с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Науково-практичні основи у технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» з спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / уклад. : О. Л. Чепурна, З. В.Бондарчук, Ю. М. Куриленко.- Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 36с.
Анотація:
Наведено теми лабораторних робіт з дисципліни «Науково-практичні основи у технології продуктів бродіння і виноробства» подано вимоги щодо їх виконання та перелік рекомендованої літератури
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2581