Кількість сторінок:
13с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Науково-практичні основи у технології продуктів бродіння і
виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання
[Електронний ресурс] / упоряд. : О.Л. Чепурна, З.В. Бондарчук, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол.
ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 13 с.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3329