Автор:
Кількість сторінок:
221с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486:338.488.2](075.8)
Предметні терміни:
- підприємство
- готельно-ресторанне господарство
- економіка підприємства
- конкурентоспроможність
- оцінка ефективності
- виробнича програма
- виробнича стратегія
- виробничі витрати
- збутова діяльність
- оплата праці
- капітал підприємства
- цінова політика
- управління доходами компанії
- прибуток
- фінансовий стан
- ефективність діяльності
Бібліографічна картка:
Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємства в готельноресторанногому господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.М. Чепурда, І.В. Герман ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 221 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3611
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємства в готельно-ресторанному господарстві» містить курс лекцій за основними темами, у яких висвітлено основні показники, що характеризують соціально-економічне значення готельно-ресторанного господарства
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3611