Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємства в готельноресторанногому господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

221с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.486:338.488.2](075.8)

Бібліографічна картка: 

Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємства в готельноресторанногому господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.М. Чепурда, І.В. Герман ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 221 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3611

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємства в готельно-ресторанному господарстві» містить курс лекцій за основними темами, у яких висвітлено основні показники, що характеризують соціально-економічне значення готельно-ресторанного господарства

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3611
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.