Кількість сторінок:
37с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.4](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до проходження наскрізної практики для
здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання [Електронний ресурс] /
упоряд. : Л.М. Чепурда, Н.В. Корнілова, Л.Л. Івашина, О.Б. Куракін ;
М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси :
ЧДТУ, 2020. – 37 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3624
Анотація:
Викладено програму, календарний план та завдання до наскрізної практики, подано перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3624