Автор:
Кількість сторінок:
16с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ.
технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 16 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4963
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми практичних завдань з дисципліни «Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості», подано вимоги щодо їх виконання та перелік рекомендованої літератури.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4963