Автор:
Кількість сторінок:
33с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
577,1(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Біологічна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 33 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5338
Анотація:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт містять основні теми курсу «Хімічні основи харчових технологій. Біологічна хімія», до кожної лабораторної роботи подано
короткі теоретичні відомості, завдання для аудиторної роботи, теоретичні запитання для поточного контролю.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5338