Загальна мікробіологія харчових виробництв: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

265с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.1(075.8)

Бібліографічна картка: 

Загальна мікробіологія харчових виробництв [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 265 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5350

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми лекційних занять з дисципліни «Загальна мікробіологія харчових виробництв», подано теми самостійного опрацювання та перелік рекомендованої літератури.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5350
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.