Автор:
Кількість сторінок:
265с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.1(075.8)
Предметні терміни:
- мікробіологія
- мікроорганізми
- морфологія
- класифікація
- бактерії
- бактеріальні клітини
- гриби
- мікроміцети
- міцелії
- віруси
- бактеріофаги
- дріжджі
- бродіння
- мікробіологія борошна, хліба та хлібобулочних виробів
- мікробіологія м’ясного виробництва
- мікробіологія молока та молочних продуктів
- мікробіологія бродильних виробництв
- мікробіологія природного місця існування мікроорганізмів
Бібліографічна картка:
Загальна мікробіологія харчових виробництв [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 265 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5350
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми лекційних занять з дисципліни «Загальна мікробіологія харчових виробництв», подано теми самостійного опрацювання та перелік рекомендованої літератури.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5350