Кількість сторінок:
60с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.5:663.8].01(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Технології спирту та лікеро-горілчаних виробів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові
технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: О.Л. Чепурна, І.І. Осипенкова, Н.А. Нагурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 60 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5355
Анотація:
Видання містить методичні рекомендації щодо побудови, структури та оформлення розрахунково-графічної роботи.
Для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5355