Автор:
Кількість сторінок:
14с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
001.894:663/664](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Методологія розробки інноваційних патентоспроможних рішень» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.В. Батраченко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. –
Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 14 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5360
Анотація:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Методологія розробки інноваційних патентоспроможних рішень» містять загальні відомості, основні теми навчальної дисципліни та питання для самоконтролю.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5360