Автор:
Кількість сторінок:
143с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
006.063:664](100)(075.8)
Бібліографічна картка:
Міжнародні системи управління безпечністю харчових продуктів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: В.Ю. Сухенко, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 143 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5618
Анотація:
Конспект лекцій містить основні теми курсу «Міжнародні системи управління безпечністю харчових продуктів», в кінці подана рекомендована література.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5618