Автор:
Кількість сторінок:
26с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486.1:005.95](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Управління персоналом в туризмі, готельно-ресторанному бізнесі та підприємствах харчової галузі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі
спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація, 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.Г. Шестель ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 26 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5650
Анотація:
Викладено інструктивно-методичні матеріали до практичних робіт, вимоги щодо підготовки та виконання практичних занять і семінарів за відповідними темами з дисципліни «Управління персоналом в туризмі, готельно-ресторанному бізнесі та підприємствах харчової галузі».
Для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація, 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5650