Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Управління персоналом в туризмі, готельно-ресторанному бізнесі та підприємствах харчової галузі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація, 181 Харчові технології усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

26с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.486.1:005.95](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Управління персоналом в туризмі, готельно-ресторанному бізнесі та підприємствах харчової галузі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація, 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.Г. Шестель ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 26 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5650

Анотація: 

Викладено інструктивно-методичні матеріали до практичних робіт, вимоги щодо підготовки та виконання практичних занять і семінарів за відповідними темами з дисципліни «Управління персоналом в туризмі, готельно-ресторанному бізнесі та підприємствах харчової галузі».
Для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація, 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5650
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.