Економіка підприємств ресторанного господарства: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

181с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.486:640.43](075.8)

Бібліографічна картка: 

Економіка підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання / упоряд.: Л.М. Чепурда, І.В. Герман ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 181 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5664

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємств ресторанного господарства» містить курс лекцій за основними темами, у яких висвітлено основні показники, що характеризують соціально-економічне значення і розвиток туризму.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5664
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.