Автор:
Кількість сторінок:
8с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
543:664.01](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 8 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5845
Анотація:
Методичні рекомендації до самостійної роботи містять завдання за темами курсу «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія», наведено вимоги щодо їх виконання, питання для самостійного опрацювання і завдання контрольної роботи.
Для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5845