Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

8с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

544:664.01](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 8 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5846

Анотація: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи містять завдання за темами курсу «Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія», наведено вимоги щодо їх виконання, питання для самостійного опрацювання і завдання контрольної роботи.
Для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5846
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.