Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Методи контролю харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

37с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

543:664](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Методи контролю харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 37 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5847

Анотація: 

Методичні рекомендації до практичних робіт містять основні теми курсу «Методи контролю харчових виробництв» до кожного практичного заняття подано перелік питань, які розглядаються на занятті, короткі теоретичні відомості, запитання для самоконтролю.
Для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5847
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.