Автор:
Кількість сторінок:
32с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
543:664](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Інструментальні методи аналізу» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 32 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5853
Анотація:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт містять завдання за темами курсу «Інструментальні методи аналізу», наведено короткі теоретичні вимоги, та методики щодо виконання лабораторних робіт.
Для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5853