Інноваційні ресторанні технології: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

168с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

640.43:330.341.1](075.8)

Бібліографічна картка: 

Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 168 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5907

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» містить 16 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання організації та управління інноваційними технологіями в ресторанного господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5907
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.