Автор:
Кількість сторінок:
168с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
640.43:330.341.1](075.8)
Бібліографічна картка:
Інноваційні ресторанні технології [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. –
Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 168 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5907
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» містить 16 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання організації та управління інноваційними технологіями в ресторанного господарстві, заснованими на результатах наукових досліджень у галузі.
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5907