Автор:
Кількість сторінок:
112с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.02(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю. Сухенко, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 112 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5917
Анотація:
Методичні рекомендації містять 4 лабораторні роботи. Наведено теоретичні положення, опис лабораторних установок, методик проведення дослідів і оброблення їх результатів, а також контрольні питання для самопідготовки.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5917