Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

112с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.02(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю. Сухенко, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 112 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5917

Анотація: 

Методичні рекомендації містять 4 лабораторні роботи. Наведено теоретичні положення, опис лабораторних установок, методик проведення дослідів і оброблення їх результатів, а також контрольні питання для самопідготовки.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5917
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.