Кількість сторінок:
57с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.4:663.6](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] /упоряд.: О.Л. Чепурна, Н.А. Нагурна, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас.
держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2025. – 57 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5925
Анотація:
Методичні рекомендації містять 4 лабораторні роботи з дисципліни «Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв», подано короткі теоретичні відомості, хід виконання лабораторних робіт, матеріали та реактиви, які використовуються, методики опрацювання результатів, наведено питання для самостійного опрацювання.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5925