Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" для студентів ІІ курсу напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

24с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2 (07)

Бібліографічна картка: 

Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" для студентів ІІ курсу напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. : А. О. Яхтер ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2014. – 24 с.

Анотація: 

Видання містить методичні вказівки, вимоги до написання й оформлення контрольної роботи, необхідний для виконання контрольної роботи матеріал, а також питання до семестрового контролю. Для студентів ІІ курсу напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1667
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.