Автор:
Кількість сторінок:
50с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.6(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія хліба, кондитерських, макаронних
виробів та харчоконцентратів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання
[Електронний ресурс] / упоряд. Г. М. Андронович ]; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 50 с.
Анотація:
Викладено методичні рекомендації щодо практичних робіт з дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форми навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2575