Iнноваційні ресторанні технології: основи теоргії: навчальний посібник



Кількість сторінок: 

250с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-2781-30-4

УДК: 

338.488.2(075.8)

Бібліографічна картка: 

П'ятницька Г. Т. Iнноваційні ресторанні технології: основи теоргії [Електронний ресурс] : навч. посіб. для вищ. навч. закл / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. - К.: Кондор, 2013.- 250 с. - ISBN 978-966-2781-30-4

Анотація: 

У навчальному посгінику розкрито сутність інновацій та інноваційного процесу, подано характеристику сфери інноваційної діяльності, розкрито процес створення i освоення прогресивної виробничої технології, проектування продукціі та послуг, розглянуто методику оцінювання інноваційних переваг та ефективності інновацій, управління інноваційними процесами з урахуванням специфіки діяльності у сфері ресторанного господарства

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2658
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.