Менеджмент готельно-ресторанного господарства: підручник



Кількість сторінок: 

431с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-695-302-8

УДК: 

338.488.2(075.8)

Бібліографічна картка: 

Андренко І. Б. Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] : підручник / І. Б. Андренко, О. М. Кравець, І. М. Писаревський ; Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Х. : ХНУМГ, 2014. – 431 с.

Анотація: 

В підручнику систематизовано і викладено основні положення теорії і практики менеджменту готельно-ресторанного господарства. Для самодіагностики самостійної роботи складено тестові завдання і контрольні запитання. Підручник розраховано на студентів, викладачів, фахівців сфери гостинності, а також усіх, кого цікавлять питання менеджменту готельно-ресторанного господарства.

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2931

Локальне джерело: 

https://eprints.kname.edu.ua/38971/

Авторські права: 

ХНУМГ
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.