Автор:
Кількість сторінок:
24с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664:504](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Екологія харчових виробництв» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. : Г. М. Андронович, Г. Л. Попсуй ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 24 с.
Анотація:
Викладено методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт з дисципліни «Екологія харчових виробництв», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології денної та заочної форми навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3034