Автор:
Кількість сторінок:
22с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486:640.4](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни «Економіка підприємства в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання [Електронний ресурс] / упоряд. І. В. Герман ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 22 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Економіка підприємства в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3240