Автор:
Кількість сторінок:
47с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни
«Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів
освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна
справа» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець, О.Б. Куракін]; М-во освіти і науки України, Черкас. держ.
технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 47с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3314