Організація ресторанного господарства: навчальний посібник



Автор: 

Кількість сторінок: 

280с.

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-611-01-0935-2

УДК: 

338.488.2+640.43(075.8)

Бібліографічна картка: 

Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов . ─ 3-тє вид. ─ Київ : Центр учбової літератури, 2019 . ─ 280 с.

Анотація: 

Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових ліній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці.

Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства.

Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3346
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.