Проектування закладів ресторанного господарства: підручник



Редактор: 

Кількість сторінок: 

184с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-629-848-8

УДК: 

725+725.71+640.43+624.04](075.8)

Бібліографічна картка: 

Проектування закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] : підручник / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, О. М. Григоренко та ін. ; за ред. А. А. Мазаракі. ─ Київ : КНТЕУ, 2017 . ─ 184 с.

Анотація: 

У підручнику наведено загальні положення до проектування закладів ресторанного господарства, підходи до їх концептуального рішення та порядку і вимог до розроблення проекту загалом. Призначений для студентів ВНЗ, коледжів, комерційних училищ, які здійснюють підготовку фахівців напряму підготовки «Харчові технології та інженерія», а також може бути корисний фахівцям-практикам для розроблення проектної документації, створення нових, реконструкції і технічного переоснащення діючих закладів ресторанного господарства

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3354
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.