Організація готельного господарства: навчальний посібник



Редактор: 

Кількість сторінок: 

338с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-351-358-4

УДК: 

338.488.2+640.41](075.8)

Бібліографічна картка: 

Організація готельного господарства [Електронний ресурс] : навчальний посібник / О. М. Головко, Н. С. Кампов, С. С. Махлинець, Г. В. Симочко . ─ Київ : Кондор, 2012 . ─ 338 с.

Анотація: 

У навчальному посібнику розкрито сутність процесів організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Розкрито такі змістові модулі, як історія розвитку світового готельного господарства, України і Закарпаття; будівництво, архітектура, інтер’єр, типи і класифікація підприємств готельного господарства; культура обслуговування готельного господарства; функціональна організація приміщень, організація і технологія обслуговування, надання основних та додаткових послуг; технологія прибирання, організація послуг харчування і приготування напоїв, організація безпеки.

Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямку підготовки «Готельно-ресторанне господарство» та може бути використаний для вивчення таких дисциплін, як «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства».

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3359
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.