Харчова хімія: навчальний посібник



Кількість сторінок: 

504с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-2678-07-9

УДК: 

54+641+664+663](075.8)

Бібліографічна картка: 

Харчова хімія [Електронний ресурс] : навчальний посібник для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Євлаш, О. І. Торяник, В. О. Коваленко [та ін.] . ─ 2-ге вид., стер. ─ Харків : Світ Книг, 2019 . ─ 504 с.

Анотація: 

В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей основних компонентів сировини та харчових продуктів - білків, ліпідів, вуглеводів мінеральних речовин, вітамінів, та їх перетворення у технологічному потоці. Окремо розглянуто роль води у харчових системах. Наведено характеристику основних функціональних класів харчових добавок, їх технологічні властивості, місце у сучасному раціоні харчування людини, гігієнічне регламентування у продуктах харчування. Приділено увагу безпечності сировини та харчових продуктів.

Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» та 140101 «Готельно-ресторанна справа». Крім того, посібник може бути рекомендований аспірантам та науковим співробітникам.

 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3372
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.