Конспект лекції з дисципліни «Екологія харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

108с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664:504(075.8)

Бібліографічна картка: 

Конспект лекції з дисципліни «Екологія харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Г.М. Андронович ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – 108 с.

Анотація: 

Викладено конспект лекції для ознайомлення студентів з екологією навколишнього середовища України; з екологічним станом підприємств харчової промисловості; вивчення основних джерел шкідливих викидів і традиційних та перспективних заходів для охорони довкілля.Для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форми навчання

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3479
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.