Автор:
Кількість сторінок:
108с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664:504(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Конспект лекції з дисципліни «Екологія харчових виробництв» для
здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові
технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Г.М. Андронович ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол.
ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – 108 с.
Анотація:
Викладено конспект лекції для ознайомлення студентів з екологією навколишнього середовища України; з екологічним станом підприємств харчової промисловості; вивчення основних джерел шкідливих викидів і традиційних та перспективних заходів для охорони довкілля.Для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форми навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3479