Автор:
Кількість сторінок:
28с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.01(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Вступ до
фаху» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181
Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас.
держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – 28 с. - режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3481
Анотація:
Викладено методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Вступ до фаху», подано вимоги щодо їх виконання, наведено питання для опрацювання та контрольні питання, подано перелік рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форми навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3481