Автор:
Кількість сторінок:
17с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486:338.488.2](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни
«Економіка підприємства в готельно-ресторанному господарстві» для
здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] /
упоряд. : Л.М. Чепурда, І.В. Герман ; М-во освіти і науки України,
Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 17 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Економіка підприємства в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3608